ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS MACA RICH ORGANIC MACA CONCENTRATE / МАКА КОНЦЕНТРАТ 500МГ КАПС. Х90

NATURAL FACTORS MACA RICH ORGANIC MACA CONCENTRATE / МАКА КОНЦЕНТРАТ 500МГ КАПС. Х90
NATURAL FACTORS MACA RICH ORGANIC MACA CONCENTRATE / МАКА КОНЦЕНТРАТ 500МГ КАПС. Х90
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: N341
39.75лв.
Купи

NATURAL FACTORS MACA RICH ORGANIC MACA CONCENTRATE / МАКА КОНЦЕНТРАТ 500МГ КАПС. Х90

Мака оргáник супер концентрат 500 mg – естествен продукт при умора и стрес

При умора, физически и психически стрес, и ниско либидо.

Мака оргáник супер концентрат 500 mg е естествен продукт, комбиниращ екстракти от мака и корейски женшен в подкрепа на нервната система и нормалния тонус. Допринася за възстановяване на енергията и жизнеността, намалява психическия и физическия стрес, и насърчава нормалното функциониране на имунната система. Приемът му се препоръчва в периоди на интензивно умствено и/или физическо претоварване, и емоционална лабилност. Укрепва познавателната функция.

Тъй като стресът се проявява под най-различни форми и често влияе негативно върху сексуалните функции, Мака оргáник супер концентрат 500 mg е изключително подходящ продукт в случаите на понижено либидо и нарушени сексуални функции. Балансирана природна алтернатива на медикаментите за усилване на сексуалната мощ.

Мака оргáник супер концентрат 500 mg насърчава здравословните нива на кръвната захар и нормалния хормонален баланс, което има благоприятно влияние върху общото състояние и енергийните нива и тонуса.

Мака оргáник супер концентрат 500 mg значително намалява най-характерните симптоми при умора: сънливост, главоболие, болка и слабост в мускулите, раздразнителност, затруднения при вземане на решения и слаба координация, ниско либидо, проблеми с паметта, липса на мотивация, и др.

При хормонален дисбаланс и ПМС. Мака оргáник супер концентрат 500 mg поддържа хормоналния баланс по напълно естествен и безопасен начин, без да е източник на каквито и да било хормони. Високо концентрираният екстракт от мака в продукта работи директно върху центъра на проблема – хипоталамуса, съдействайки за правилната хормонална продукция.

Ефекти на Мака концентрат 500 mg:

 • подкрепя естествения хормонален баланс
 • допринася за нормалното протичане на менструалния цикъл
 • намалява спазмите, болката и дискомфорта
 • спомага за подуването на корема, свързано с ПМС
 • ограничава разпространението на хормонално акне
 • оказва тонизиращо въздействие, има положително въздействие върху настроението
 • съдейства за поддържане здравословните нива на енергия в тялото
 • облекчава симптомите при менопауза
 • подпомага състоянието на костите

Мака оргáник супер концентрат представлява комбинация от органично отгледана в Перуанските Анди мака (пудра концентрат 4:1) и корейски женшен (корен на прах).

Екстрактът от ръчно обрани корени на мака е подложен на патентован процес на желатинизация, с цел по-висока бионаличност и пълноценна абсорбция от организма. Благодарение на желатинизацията, нишестето от корена бива премахнато, за да се получи по-мощен, по-добре усвоим и много по-бионаличен екстракт. Желатинизираната мака не съдържа нишестета, в резултат от което екстрактът се обработва отлично от храносмилателната система. Високо усвоимата форма на екстракта от цели грудки на мака осигурява потентност и сигурна чистота на състава.

Екстрактът от корейски женшен (корен на прах) въздейства укрепващо на хипоталамуса, хипофизата и надбъбречните жлези, в резултат от което се осъществява контрол върху освобождаването на стресовите хормони. Женшенът е естествен адаптоген, който допринася за укрепването на имунната система и освобождаването на ендорфини по време на стрес.

Не съдържа разтворители, консерванти и тежки метали!

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Органична MacaRich® Мака  (пудра концентрат 4:1) (корен)500 mg 1500 mg
Корейски женшен
(корен на прах)
200 mg  600 mg

Други съставки: Вегетариански капсули (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода, силициев диоксид), микрокристална целулоза E460 (i), растителен магнезиев стеарат Е572 (лубрикант), силициев диоксид E551.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Нето тегло: 56 g

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение:  По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на организма при физически и психически стрес, нормалното ниво на кръвна захар и за поддържане на нормална сексуална функция.

Забележка: Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмещи, ако приемате антидепресанти, разредители на кръвта, дигоксин или страдате от диабет. При някои хора могат да се появят безсъние, тревожност или главоболие, при което трябва да се прекрати приема. Консултирайте се с Вашия лекар за употреба над 3 месеца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.