ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 240 софтгел капсули

Natural Factors PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 240 софтгел капсули
Natural Factors PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg x 240 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3816
120.90лв.
Купи

Natural Factors PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg за редукция на теглото

PGX® Daily Ultra Matrix е изцяло естествен продукт, без съдържание на стимуланти за поддържане нормалните нива на апетита и баланса на кръвната захар. Комплексът от фибри PGX® е обект на редица клинични и предклинични проучвания, проведени в САЩ, Канада, Франция и Германия. Резултатите от тях показват, че PGX® Daily Ultra Matrix е безопасен за употреба. PGX (PolyGlycopleX®) е патентован комплекс от фибри, които са източник на питателни растителни влакнини. Когато се приема с храна, PGX абсорбира водата, разширява се в стомаха за времето от около 30 минути и забавя храносмилането. Всичко това предизвиква усещане за ситост, насърчава здравословните нива на кръвната захар и намалява усещането за глад.

 

Състав:

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • PGX®  (PolyGlycopleX®)      750 mg     
  • Високо пречистен, патентован комплекс от водно-разтворими фибри, иззети от картофена палма (корен от конджак), натриев алгинат, ксантова гума.
  • Средно-верижни триглицериди /Elaeis guineensis/ (семена).
  • Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков, анато, титаниев диоксид), жълт пчелен восък, не ГМО –слънчогледов лецитин.

 

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормални нива на апетита и на чувство за ситост. Спомага за нормалните нива на кръвна захар и на инсулин в кръвта, както и за нормалния метаболизъм на холестерола и триглицеридите.

Софтгел капсулите могат да бъдат приемани с или без храна с голямо количество вода (250-500 ml).

  • Първа седмица:  По 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.
  • Втора седмица:  По 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.
  • Трета седмица и повече:  По 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.

 

Забележка:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако сте под 18 годишна възраст, бременна или кърмеща жена се консултирайте с лекар преди употреба. Да се приема 2 часа преди или след прием на други медикаменти. При диабет или приемате лекарства за намаляване нивата на холестерола се консултирайте с лекар преди употреба.