ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors PGX® Singels x 30 сашета

Natural Factors PGX® Singels x 30 сашета
Natural Factors PGX® Singels x 30 сашета
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3817
85.50лв.
Купи

Natural Factors PGX® Singels

PGX® Daily Ultra Singles предлага естествено, безопасно и ефективно решение на проблема с излишните килограми. PGX® Daily Ultra Singles подпомага контрола върху кръвната захар, апетита и нивата на холестерола – трите основни фактора, важни за поддържане на здравословно тегло.

 

Как действа

  • Допринася за намаляване на апетита и достигане до усещане за ситост дори след поемане на малки количества храна.
  • Намалява гликемичния индекс на храните с до 60%.
  • Подпомага контрола върху нивата на кръвната захар и холестерола.
  • Спомага за облекчаване не симптомите при инсулинова резистентност и диабет.
  • Стимулира изхождането при констипация.
  • Насърчава здравословната редукция на теглото.

 

Механизъм на действие на патентования комплекс PolyGlycopleX®. PolyGlycopleX® се състои от естествени, силно вискозни фибри. Когато се приемат по време на хранене, фибрите набъбват в червата и достигат своя оптимален вискозитет, т.е. разширяват обема си до 30 - 60 минути след поглъщане, образувайки гелоподобно вещество, което увеличава обема на храната в стомашно-чревния тракт.  

В резултат храносмилането и усвояването на въглехидратите се забавя, намалява се гликемичният индекс на храните и се стимулира освобождаването на сигнални молекули (хормони), подпомагащи контрола върху апетита.

PolyGlycopleX® забавя освобождаването на глюкоза в кръвта, благодарение на което резките колебания в кръвно-захарните нива са редуцирани до минимум. По този начин вие можете да се чувствате сити за дълго и да намалите консумацията на нездравословни храни между основните хранения.

PolyGlycopleX® се свързва с жлъчните киселини и холестеролните молекули в храносмилателния тракт, преди те да се абсорбират в кръвта. Като предотвратява обратната им резорбция, PolyGlycopleX® поддържа нивата на холестерола в здравословни граници.

 

Патентованият комплекс от водоразтворими  фибри PolyGlycopleX® може да свързва няколкостотин пъти теглото си във вода и стомашни течности, много повече от други разтворими фибри като псилиум или овесени бета-глюкани.

Безопасността и ефективността на PolyGlycopleX® са подкрепени от дългогодишни изследвания, предклинични проучвания и клинични изпитвания, проведени в САЩ, Франция и Германия.

Съставът на PGX® Daily Ultra Singles е изцяло натурален. Продуктът не съдържа стимуланти и не води до привикване.

 

Състав в 1 саше:

 

Високо пречистен, патентован комплекс от водоразтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак) /Amorphophallus konjac/(чрез процеса EnviroSimplex®), натриев алгинат, ксантанова гума.

2.5 g15 g

 

Начин на употреба:

-ва седмица: По 1 саше 1 път дневно.

2-ра седмица: По 1-2 сашета 2 пъти дневно.

След 3-та седмица: 1-2 сашета 3 пъти дневно.

Сашето е неовкусено, може да бъде разтворено във вода, поставено в  йогурт, плодова или зеленчукова салата супа, ниско-въглехидратна напитка. Веднага след приемате на PGX изпийте поне 250-500 ml вода.