ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors ReliefZyme™ Ензимна формула 295 mg x 45 V капсули

Natural Factors ReliefZyme™ Ензимна формула 295 mg x 45 V капсули
Natural Factors ReliefZyme™ Ензимна формула 295 mg x 45 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3821
53.90лв.
Купи

Natural Factors ReliefZyme™ Ензимна формула 295 mg 

 

ReliefZyme™ Ензимна формула е уникално ензимно съчетание, което подпомага храносмилателната дейност и усвояване на полезните вещества от храни,  богати на глутен, пшеница и млечни произведения. Чрез по-добро храносмилане, чувствително се редуцират стомашните неразположения като газове, подуване на корема и други оплаквания, свързани с хранителна чувствителност.

ReliefZyme™ Ензимна формула комбинира в състава си 9 мощни ензима с DPP-IV (дипептидил пептидаза IV) активност за максимално разграждане и усвояване на полезните хранителни субстанции от храната.

DPP-IV е форма на протеаза, която разгражда много от общите компоненти, намиращи се в глутеновия протеин. Протеазите с висока активност на DPP-IV подпомагат усвояването и използването на храни, съдържащи глутен и казеин.

ReliefZyme™ Ензимна формула е специално разработена комбинация от ензими за храносмилане на храни, които съдържат глутен и млечни протеини. Чувствителността и непоносимостта към зърнените протеини (като глутен, който се състои от глутенин и глиадин) и млечни протеини (като казеин, суроватка и лактоглобулини) могат да бъдат резултат от намалена функция на храносмилателните ензими и да причинят нарушения в храносмилането, лоша абсорбция на хранителните вещества, умора и други неразположения. Чрез подпомагане на тялото да разгради тези трудни за усвояване протеини, формулата на Natural Factors  с интензивна сила, може да помогне за облекчаване на симптоми като газoве и подуване на корема.

Всяка доза ReliefZyme™ Ензимна формула осигурява балансирана и синергична комбинация от естествени ензими  за по-добро храносмилане  и насърчаване здравословната стомашно-чревна функция. Зърнените житни растения и млечните продукти са известни с трудните за усвояване протеини, като глутен и казеин.  Те често са част от състава на други преработени храни като сметана за кафе, месни деликатеси, протеинови барове, сосове и дресинги за салати.

ReliefZyme™ Ензимна формула е чудесно допълнение към менюто на хора, спазващи диета без глутен или млечни произведения, но приемащи посочените храни инцидентно- при пътуване или други обстоятелства

Състав:

 

Активни съставки:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Ензимна смес295 mg885 mg
Гъбична протеаза /Aspergillus flavus var. oryzae/153.35 mg460.05 mg
Бактериална протеаза /Bacillus subtilis/75 mg225 mg
Гъбична протеаза /Aspergillus flavus var. oryzae/24.36 mg73.08 mg
Алфа-амилаза /Aspergillus flavus var. oryzae/18.67 mg56.01 mg
Бромелаин /Ananas comosus/ (ананас стебло)9.55 mg28.65 mg
Папаин /Carica papaya/ (плод)7.5 mg22.5 mg
Целулаза /Trichoderma longibrachiatum/3.78 mg11.25 mg
Хемицелулаза /Aspergillus niger/2.34 mg7.02 mg
 

 

Други съставки:

Растителна капсула: (въглехидратна гума [целулоза],пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

 

Начин на употреба:

По 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно преди всяко хранене.