ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Soothe Digest 450 mg х 90 капсули

Natural Factors Soothe Digest 450 mg х 90 капсули
Natural Factors Soothe Digest 450 mg х 90 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1077
38.85лв.
Купи

Natural Factors Soothe Digest за Добро Храносмилане 450 mg

Естествен продукт срещу газове и подут корем.

Soothe Digest представлява специално създадена хранителна добавка в подкрепа на храноосмилателната система от Natural Factors, съдържаща мощен комплекс от натурални екстракти от копър, анасон и кимион, които допринасят за подобряване на храносмилането и облекчаване на газовете, болките и подутия корем. Хранителната добавка Добро Храносмилане подпомага храносмилателните процеси, отпуска гладката мускулатура на гастроинтестиналния тракт, намалява болезнените спазми и подуването в стомаха и червата и спомага за изгонването на излишните газове от организма. Добро Храносмилане действа противовъзпалително, намалява дискомфорта след хранене и спомага за облекчение на дрзненето в стомаха, което може да причини киселини.

 

Състав:

 

Хранителна добавка, 90  капсули. Всяка капсула съдържа:

 

  • Копър  4:1 (екстракт от семена): 200 mg        
  • Анасон (семена): 150 mg       
  • Кимион (семена): 100 mg     
  • Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), оризово нишесте, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

 

 

Приложение:  

Допринася  за нормалното функциониране на храносмилателната система и нормални газогонни процеси.

По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Консултирайте се с  лекар при бременност или кърмене. Да не се приема при алергия към растителни видове от сем. Сенникоцветни.