ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Super Mushroom 700 mg x 60 V капсули

Natural Factors Super Mushroom 700 mg x 60 V капсули
Natural Factors Super Mushroom 700 mg x 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3829
108.85лв.
Купи

Natural Factors Super Mushroom 700 mg 

 

Super Mushroom на Natural Factors съчетава шест органични гъби (суперхрани): майтаке, шийтаке, рейши, кордицепс, чага и лъвска грива. Мощната комбинация съдейства за подсилване на имунната система и за увеличаване нивата на енергия в организма.

Мощна подкрепа за имунната система;
Ефикасно средство за повишаване на енергийните нива;
Съдържа адаптоген, подпомагащ организма да се справи със стреса;
Шест супер храни - органични гъби;
Подпомага когнитивното здраве.
Гъбите рейши, шийтаке, кордицепс и майтаке са използвани заради тяхното полезно действие при много заболявания. Най-вече намират приложение като съпътсващо средство при лечението на рак, заедно с конвенционалните средства. Тези гъби са мощни имунни тоници, които притежават антивирусни, антибактериални и антипаразитни свойства. Много от тях имат противовъзпалителен ефект и специфично действие за поддържане на сърдечно-съдовото здраве.

Рейши - подобрява функциите на имунната система. Притежава антивирусни ефекти при лечение на грип. Съдържанието на полизахариди в гъбата рейши е причината за имуностимулиращите й свойства и фактор за потенциалните й противоракови ефекти. Използва се и за подобряване качеството на живот при хора с ракови заболявания, отново в комбинация с конвенционалното лечение. Намалява симптоми като изпотяване, безсъние, гадене и повръщане. Помага за забавяне съсирването на кръвта и потиска образуването на тромбоцити. Също така понижава кръвното налягане. Има ефективни хепато-защитни качества. Тези гъби трябва да се използват не повече от 6 месеца, тъй като могат да причинят проблеми със стомаха, сухота в устата, замаяност и кървене от носа.
Шийтаке - гъбата е известна като имунен тоник. Представлява полизахариден екстракт с благоприятно действие при ракови заболявания и различни вирусни инфекции. Използва се като средство за понижаване на холестерола. Приемът на тази гъба при хора, които взимат медикаменти за разреждане на кръвта, е добре да се извършва само под лекарско наблюдение.
Кордицепс - действа отлично за здравето на белия дроб и дихателните функции. Препоръчва се при кашлица, недостиг на въздух, секрети, ХОББ (Хронична обструктивна белодробна болест) и астма. Намира приложение като афродизиак за мъже и жени. Оказва полезно действие върху здравето на бъбреците. Помага в борбата с умората, болките в гърба и при намалена бъбречна функция.
Майтаке - на японски език майтаке означава "танцуваща гъба". Оказва благоприятно въздействие при лечението на рак на белия дроб, гърдата, стомаха и левкемия. Бета глюканът в екстракта от майтаке помага на организма сам да се бори с тези ракови заболявания. Счита се, че гъбата има свойства подобни на алфа-глюкозидазните инхибитори, които влияят върху начина, по който усвояваме въглехидратите и може да помогне за намаляване нивата на кръвната захар.
Лъвска грива - допринася за регулиране нивата на кръвната захар и липидите в кръвта. Мощен антиоксидант. Ефективна подкрепа в борбата с деменцията.
Чага - тази гъба, подобно на паразит, расте върху кората на брезата. Тя е с високо съдържание както на бета-глюкани, така и на бетулинова киселина. Оказва мощно антиоксидантно действие, благодарение на високото съдържание на супер оксид дисмутаза (SOD). Притежава силни противовъзпалителни и имуномодулиращи ефекти. Помага в борбата с редица автоимунни състояния, включително псориазис. Способността на гъбата да стимулира естествените клетки убийци на имунната система също я прави добро помощно средство при борбата с туморните образувания. Също така благоприятства за понижаване нивата на холестерола и подобрява инсулиновата резистентност.

 

Състав в 1 капсула:

 

Активни съставки:


Съставки: в 1 капс.  дн. доза
Wellmune® (1.3 / 1.6 глюкан)  
/Saccharomyces cerevisie/  250 mg  250 mg
Кордицепс органик  
/Ophiocordyceps sinensis/, (пудра) 50 mg 50 mg
Чага органик  
/Inonotus obliquus/, (пудра) 50 mg 50 mg
Лъвска грива органик
/Lion’s Mane/, /Hericium erinaceus/, (пудра) 50 mg 50 mg
Maйтаке органик  
/Grifola frondosa/, (пудра) 50 mg 50 mg
Рейши органик  
/Ganoderma lucidum/ екстракт 30:1  50 mg 50 mg
Шийтаке органик  
/Lentitula edodes/, (пудра) 50 mg 50 mg
*Farm Fresh Factors™   200 mg 200 mg
- Активни зеленчуци – Кейл Органик, люцерна Органик, кориандър (листа) Органик,
магданоз Органик, каперси, покълнал чесън, артишок Органик, черна ряпа Органик,
глухарче Органик, ечемична трева, черен пипер, целина (семена) Органик, цвекло Органик,
домат Органик.    
- Кръстоцветни зеленчуци – широк спектър от активни глюкозинолати и мирозиназни ензими от уасаби корен (Wasabia japonica) и прясно изсушени чрез замразяване покълнали броколи, планински кресон Органик, репичка, червена ряпа, карфиол Органик, зеле Органик, рукола Органик, воден кресон (листа) Органик.

   
- Ултра полифеноли от плодове – грозде, нар, ягоди, сини боровинки Органик, малини, черни боровинки Органик, индийско цариградско грозде Органик, шизадра плод, червен портокал, акай бери Органик.    
- Билки и растения – Теракурмин® куркумин, декофеинизиран екстракт от зелен чай Органик, 
джинджифил (корени) Органик, ехинацея Органик, риган Органик, мента Органик.    
- Растителни моски видове (цяло тяло) – спирулина Органик, хлорела Органик, червени водорасли, синьо-зелени водорасли, келп.    
     

 

Други съставки:

Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен лубрикант.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула на ден по време на хранене.