ПРОДУКТИ
Кошница

Natural's Way Активен въглен (от черупки на кокосов орех) 280 mg x 100 капсули

Natural's Way Активен въглен (от черупки на кокосов орех) 280 mg x 100 капсули
Natural's Way Активен въглен (от черупки на кокосов орех) 280 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1337
35.05лв.
Купи

Natural's Way Активен въглен (от черупки на кокосов орех) 280 mg 

 

Активният въглен е мощно средство за извеждане на различни токсини и химикали от организма. Той се добива от различни източници, най-често от изгоряло дърво или торф, но напоследък най-предпочитан е изцяло натуралният активен въглен, иззет от кокосови черупки.

Всяка частица от хранителната добавка "улавя" или образува комплекси с отпадните продукти и газове, съдържащи се в храносмилателната система, и ги изхвърля от организма през отделителната система. Освен това, активният въглен допринася за понижаване на холестерола. Изследванията показват, че може да се употребява при махмурлук. Помага и за подобряване на състояния като диария, подуване и болки при лица с храносмилателни нарушения.Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Въглен (от черупки на кокосов орех): 560 mg   
  • Желатин (капсула)

 

Приложение:

Допринася за адсорбцията на нежеланите вещества и газове, и безопасното им отделяне чрез храносмилателната система.

Приемайте 2-3 пъти на ден по 2 капсули, 2–3 часа преди или след хранене.

Забележка: Високата адсорбираща способност на въглена може да намали ефекта на някои медикаменти. Продуктът не е подходящ за лечение на натравяния. Посъветвайте се с медицински специалист, преди да започнете приема на добавката заедно с други лекарства. Преди употреба, направете консултация с лекар, ако сте бременна или кърмите. Не използвайте продукта като заместител на пълноценното и разнообразното хранене. Да не се предозира.