ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Витамин B12 2000 мкг табл. х90

Naturalico Витамин B12  2000 мкг табл. х90
Naturalico Витамин B12 2000 мкг табл. х90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2670
28.00лв.
Купи

Naturalico Витамин B12  2000 мкг

Витамин B-12 е важен витамин, който е от съществено значение при изпълнението на много метаболитни функции - ДНК синтез, производство на ензими, поддържане на хормонален баланс, както и здрави сърдечно-съдови и нервни системи. B-12 оказва благотворно влияние върху централната нервна система и подпомага образуването на червени кръвни клетки. Този важен витамин помага на тялото да преобразува приетата храна в глюкоза, която от своя страна ви изпълва с енергия. Освен това B-12 участва и в регенерацията на костния мозък и лигавицата на стомашно-чревните и дихателни пътища.

Витамин В-12 на Naturalico ви осигурява две форми на този така необходим за нормалното функциониране на тялото ни витамин - цианокобаламин и естествено срещащата се коензимна форма, метилкобаламин.

Дефицитът на В-12 в тялото може да доведе до по-нисък от нормалния брой на червените кръвни клетки, анемия и различни разстройства на имунната система. Поради това е приемът на добавки съдържащи B-12 е пропоръчителен, особено ако сте вегетарианци.

Naturalico Витамин B12  2000 мкг:

  • Подпомага функционирането на нервната с-ма

  • Повишава производството на енергия

  • Жизненоважен за ДНК-синтеза

Начин на употреба:

Приемайте 2 таблетки дневноза предпочитане с храната

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.