ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Джойнт Кеър капс. х90

Naturalico Джойнт Кеър капс. х90
Naturalico Джойнт Кеър капс. х90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2644
42.00лв.
Купи

Naturalico Джойнт Кеър

Съдържа ефективна комплексна формула, която подпомага комфорта и грижата за ставите и сухожилията. Комбинирали сме 1125 мг. глюкозамин хидрохлорид (HCI), 1125 мг. метилсулфонилметан (МCМ) и 4.5 мг. хиалуронова киселина за постигане на оптимални резултати. Глюкозамин хидрохлорид е най-концентрираната и лесноусвоима форма от организма. Той има структурно укрепващо действие и служи като съставна част на съединителната и хрущялната тъкан. Спомага за добрата работата на ставите, намалява триенето и ги предпазва от „износване”. Приемът на добавки с глюкозамин доставя нужните микроелементи на тялото, укрепващи ставната капсула, която с течение на времето изтънява и става крехка.

Метилсулфонилметанът представлява форма на органична сяра и се среща както в някои храни, така и в човешкото тяло. Притежава силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Укрепва съединителната тъкан и поддържа косата и ноктите здрави. 

Добавената хиалуронова киселина спомага за по-добрата хидратация на ставите и изграждането на хрущялите. Има противовъзпалителни свойства.

Приемът на този мощен комплекс от глукозамин HCL, метилсулфонилметан (МCМ) и хиалуронова киселина ще укрепи и възстанови ставите и сухожилияа ви, като подобри комфорта и гъвкавостта им.

Приемът на Naturalico Джойнт Кеър:

  • Поддържа здрави ставите, тъканите и хрущялите
  • Укрепва косата, кожата и ноктите
  • Съдържа хиалуронова киселина

Начин на употреба:

приемайте по 3 капсули един път на ден за предпочитане с храна с 240 мл. вода.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Не се препоръчва за лица под 9 годишна възраст.