ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Л-Карнитин Ликуид 4000 20 х 25мл

Naturalico Л-Карнитин Ликуид 4000 20 х 25мл
Naturalico Л-Карнитин Ликуид 4000 20 х 25мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2492
52.00лв.
Купи

Naturalico Л-Карнитин Ликуид

L-Carnitine Liquid на Naturalico е ефективна, отлично усвоима течна форма на карнитин, която  стимулира изгарянето на излишните мазнини и подпомага постигането на завидни резултати, без съдържанието на излишни въглехидрати, изкуствени оцветители и консерванти. Продуктът е обогатен с витамин B5 и B6 за оптимизиране на енергийния метаболизъм, как то и с хром, за да се улесни поддържането на нормални нива на кръвната захар и инсулина.  За още по-мощен ефект сме добавил още две ключови съставки - холин и инозитол. Заедно с L-карнитинът те стимулират горенето на мазнините и спомагат за намаляване нивата на „лошия“ холестерол.

Течна бързоусвоима форма на карнитин подсладен със стевия!

Всяка доза осигурява 4000 мг L-карнитин за максимално стимулиране на изгарянето на мазнини и преобразуването им в енергия.

L-Карнитинът е съединение, което играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Той участва в транспортирането на мастните киселини към митохондриите, където те биват изгаряни и преобразувани в източник на енергия. Този процес на изгаряне създава перфектна среда за растеж на мускулите и зареждане на тялото с необходимата му енергия преди тренировка. Течната формула на Naturalico не само активира горенето на мазнини, но също така подпомага и изхвърлянето на отпадъчните метаболитни продукти от митохондриите.

Naturalico L-Carnitine Liquid доставя на тялото екстремна доза енергия и спомага за намаляване на телесното теглото. Освен това, тялото ви е загряно и подготвено за интензивна и качествена тренировка. Този така важен микроелемент повишава издръжливостта и производителността в залата. Увеличава скоростта, с която излишните мазнини биват изгаряни, процес известен още като термогенеза.

С 4000 мг в доза, L-Карнитинът на Naturalico е идеалното допълнение към тренировъчната програма на всеки спортист и атлет.

Ползи от приемът на Naturalico Л-Карнитин Ликуид:

  • ?oдcлaдeн cъc cтeвия       
  • Oбoгaтeн c витaмин В5, В6 и xpoм         
  • Teчнa бъpзoycвoимa фopмa нa ?apнитин   
  • ?oдпoмaгa гopeнeтo нa мaзнини 
  • ?oдoбpявa физичec?oтo пpeдcтaвянe

Начин на употреба:

Приемайте по 1 ампула (4000 мг) дневно L-Carnitine Liquid, 15-20 минути преди тренировка или друго физическо натоварване.

Разклатете добре преди употреба.