ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Л-Карнитин Плюс Шотс 20 х 60мл

Naturalico Л-Карнитин Плюс Шотс 20 х 60мл
Naturalico Л-Карнитин Плюс Шотс 20 х 60мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2694
64.00лв.
Купи

Naturalico Л-Карнитин Плюс Шотс

Високо концентриран течен L-карнитин в комбинация със синефрин под формата на изключително ефективни и лесни за употреба шотове.

Naturalico L-CARNITINE PLUS SHOTS действа комплексно за ускоряване на мастния метаболизъм, подобряване на физическото представяне и издържливост. L-карнитинът подпомага тялото да използва мазнините като източник на енергия като подпомага транспортирането на мастните киселини към митохондриите, където те се окисляват - използват се като гориво, за да генерират аденозин трифосфат (АТФ).АТФ подобрява мастния, което води до здравословна и чиста телесна маса.

Ефективният течен бленд съдържа силна доза от 3 грама каритин, синефрин, както и витамини B5, B6 и B12. Екстрактът от билката Citrus aurantium (съдържа 10% синефрин) подобрява метаболизма, увеличава изразходването на енергия, което допринася за по-лесната загуба на мазнини и контролирането на теглото. Добавените витамини от Б-групата намаляват умората и допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. L-CARNITINE PLUS SHOTS  не само ще подпомогне процесите на изгаряне на мазнини,но ще подобри производителността по време на тренировка и ще подпомогне възстановяването.

L-CARNITINE PLUS SHOTS  е особено подходящ за прием по време на диети и периоди на повишено психическо и физическо натоварване. В комбинация с балансиран хранителен режим и редовни физически упражнения Naturalico L-CARNITINE PLUS SHOTS  спомага за по-бързото и ефективно редуциране на телесното тегло и постигането на чудесни резултати.

Характеристика на Naturalico Л-Карнитин Плюс Шотс:

  • Стимулира горенето на мазнини и подобрява метаболизма
  • Подобрява физическото представяне

Начин на употреба:

Приемайте по една доза (60 ml) 20 до 30 минути преди тренировка и/или сутрин.

Разклатете добре преди употреба.