ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Нидъл Макс капс. х60

Naturalico Нидъл Макс капс. х60
Naturalico Нидъл Макс капс. х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2651
28.00лв.
Купи

Naturalico Нидъл Макс с листа от органична коприва

Какво представлява копривата?

Копривата е позната още от векове и е била използвана широко в народната медицина заради силното си лечебно действие. Тя е ценен източник на полезни вещества като витамини C, K, D, E, B2, каротин, желязо, калций, манган, калий, цинк, магнезий, мед, кобалт, сяра. Както и на биологично активните вещества хистамин, серотонин, ацетилхолин, хиперин, ситостерол и други.

Защо е полезна?

Някои от най-ефикасните свойства на копривата са свързани с подпомагане здравето на простатата и дихателните пътища. Употребата й благоприятства лечението на доброкачествена простатна хиперплазия.

Naturalico NettleMax съдържа стандартизиран екстракт от органична коприва (Urtica dioica). Тази билка притежава мощни противовъзпалителни и диуретични свойства. Помага за третирането на проблеми свързани с уринарния тракт и артрит. Освен за пикочните пътища приемът на коприва е препоръчителен и за здравето на отделителната система, заради способността на билката да регулира работата на стомаха.

Листата от коприва имат кръвоспиращо, диуретично, омекчаващо, антианемично, противоревматично действие, влияят благотворно върху обмяната на веществата, понижават нивата на кръвната захар. Копривата изхвърля отпадъчните вещества от организма, като едновременно с това стимулира бъбреците да отделят урина. Растението активизира и защитите функции на организма.

Друго основно предимство на екстракта от коприва е свързано със способността на растението да подпомага увеличаването на мускулната маса по естествен начин, като повишава нивата на свободния тестостерон в тялото. Това води до подобрен тренировъчен капацитет и издръжливост, както и повишено либидо. За разлика от други хормонални и прохормонални препарати, стандартизирания екстракт от коприва на Naturalico има изразено анаболно действие без да влияе негативно върху здравето.

Кой може да приема хранителни добавки с екстракт от коприва?

Дори да не страдате от някои от горепосочените проблеми може всеки ден да приемате екстракт от органична коприва, ако желаете да повишите работоспособността, фокуса и концентрацията си. Приемът на Naturalico NettleMax ще премахне неприятното чувсто на умора и отпадналост и ще ви зареди с енергия за целия ден, заради високото си съдържание на желязо и други полезни вещества. Продуктът е подходящ, както за мъже, така и за жени.

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули, два пъти дневно, преди хранене с 240 мл. вода.

Не превишавайте препоръчваната доза.