ПРОДУКТИ
Кошница

Naturalico Супер Витапак пакетчета х30

Naturalico Супер Витапак пакетчета х30
Naturalico Супер Витапак пакетчета х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2699
49.90лв.
Купи

Naturalico Супер Витапак

е създаден да подпомага цялостното здраве на хора, изложени на голямо физическо и психическо натоварване, в това число и спортисти. Продуктът увеличава продуктивността, подобрява настроението, влияе благоприятно върху психиката и поддържа естественото производство на енергия в организма. Представлява изключителна комбинация от витамини, минерали и мастни киселини, балансираща диетата и спомагаща за постигането на добро здраве.

Човешкото тяло има нужда от голям комплекс от жизненоважни хранителни вещества. Супер вита поддържа доброто здраве чрез уникалната си минерална и мултивитаминна формула. В нея са комбинирани основни витамини, минерали и мастни киселини. Съдържа и антиоксиданти за възстановяване на храносмилателната функция, повишаване на енергийните нива, подпомагане процеса на детоксикация, нормален метаболизъм и правилно функционираща нервна система. Премереното количество важни минерали, между които калий, магнезий, желязо, йодин, цинк и други, попълва хранителните липси в диетата, причиняващи умора, липса на енергия или спад в имунната система. Тези елементи, също така, подпомагат мускулната релаксация, допринасят за намаляване на тревожността, подобряват външния вид на кожата и се грижат за здравината и плътността на костите.

Много от метаболитните процеси и тяхното правилно протичане зависят от приема на витамини, макро - и микроелементи. Формулата на Супер вита включва 29 важни съставки. Тя помага на хората, изложени на високо физическо натоварване (вкл. атлети и бодибилдъри) да постигнат фитнес целите си, като запазят и оптимизират здравето си. Продуктът забавя стареенето, регулира нивата на кръвната захар, засилва имунитета и спомага за усвояването на хранителните вещества.

Начин на употреба:

По 1 пакетче дневно се приема като хранителна добавка, за предпочитане - сутрин на гладно.