ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Акай 520 mg х 60 V капс.

Nature's Way Акай 520 mg х 60 V капс.
Nature's Way Акай 520 mg х 60 V капс.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1334
67.55лв.
Купи

Nature's Way Акай 520 mg

 

Акай 520 mg спомага за намаляването на телесните мазнини и здравословното отслабване. Допринася за намаляването на апетита. Насърчава нормалния метаболизъм и извеждането на токсините от тялото. Има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт и храносмилателната система.  Има силно антиоксидантно действие. Допринася за защитата на организма срещу различни неблагоприятни фактори, включително стрес, тютюношушене, замърсена околна среда и др. Подпомага елиминирането на отровите от тялото. Увеличава нивата на енергия и жизнения тонус.

Акай подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, благоприятства сърдечната дейност и кръвообращението, контролира нивата на холестерола.  Оказва много благоприятно влияние върху кожата, и спомага за възстановяването на нейната свежест.

 

Състав:

Хранителна добавка,  60 V-капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Акай (екстракт от цял  плод, 10% полифенол): 1040 mg         
  • Въглехидрати: 1 g          
  • Растителна  капсула, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

 

Приложение: 

Допринася за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма, стомашно-чревния тракт и  кръвообръщението, както и за поддържане на нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар.

Да се приемат по 2 капсули  1-2 пъти дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.