ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Активен въглен (от кокосoв орех) 800 mg x 56 g пудра

Nature's Way Активен въглен (от кокосoв орех) 800 mg x 56 g пудра
Nature's Way Активен въглен (от кокосoв орех) 800 mg x 56 g пудра
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1335
62.90лв.
Купи

Nature's Way Активен въглен (от кокосoв орех) 800 mg

 

Активният въглен е мощно средство за извеждане на различни токсини и химикали от организма. Той се добива от различни източници, най-често от изгоряло дърво или торф, но напоследък най-предпочитан е изцяло натуралният активен въглен, иззет от кокосови черупки.

Активен въглен пудра намалява образуването на газове в червата, подуването и усещането за тежест. Стимулира нормалната функция на храносмилателния тракт като премахва токсините, причиняващи алергични реакции, окислително увреждане и отслабване на имунната система. Противодейства на клетъчното увреждане на бъбреците и черния дроб, и подпомага поддържането на здрави надбъбречни жлези в добро състояние.

Някои хора приемат активния въглен по време на или непосредствено след приема на алкохол със следните цели: елиминиране на изкуствените подсладители и други химикали в алкохола; намаляване концентрациите на алкохол в кръвта. Използва се и в спешните отделения в много държави по света като ефективно и безопасно средство срещу натравяне и предозиране с лекарства.

Може да се използва с цел избелване на зъбите и постепенното премахване на петната от кафе, чай, тютюнопушене, червено вино и др. В този случай не се препоръчва ежедневна употреба, за да не се увреди зъбният емайл.

 

Състав:

Хранителна добавка,  56 g пудра. Съдържание в 1/2 ч.л. /дневна доза/:

  • Активен въглен: 800 mg        

 

Приложение:

Допринася за адсорбцията на нежеланите вещества и газове, и безопасното им отделяне чрез храносмилателната система.

Да се приема по 1/2 ч.л дневно, 3-4 часа преди или след хранене, разтворена във вода или сок.

Забележка: Не използвайте едновременно с лекарства или хранителни добавки, може да намали или елиминира действието им. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.