ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Alive Алайв Витамин С от Ацерола х 120 V капсули

Nature's Way Алайв Витамин С (от Ацерола) х 120 V капсули
Nature's Way Alive Алайв Витамин С от Ацерола х 120 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9214
97.50лв.
Купи

Nature's Way Алайв Витамин С (от Ацерола) за имунитет

Alive! Vitamin C/ Алайв! Витамин С (от ацерола органик) е натурален продукт с доказано действие, който подобрява естествените съпротивителни сили на организма и спомага за защита на организма от оксидативен стрес.
 

Полезно действие на Alive! Vitamin C  
 

За укрепване на организма

При отслабване на имунната система, организмът лесно може да стане жертва на различни патогени, причинители на различни заболявания. Енергийните нива се понижават,  често се чувстваме отпаднали, през студените месеци ставаме податливи на настинки и вирусни инфекции. Възстановяването е продължително, особено с напредване на възрастта.

Alive! Vitamin C спомага за възстановяването на имунната система и подпомага устойчивостта на организма. Редуцира умората, повишава жизнеността.


При влошено състояние на венците и зъбите при дефицит на витамин C

Недостигът на витамин С води до спад в нивата на колагена, венците отслабват, стават силно чувствителни и податливи на бактерии. Това може да доведе до увреждане или загуба на зъбите, влошено общо състояние на устната кухина и др.

Alive! Vitamin C благоприятства поддържането на нормалното състояние на меките тъкани и насърчава синтеза на колаген. Допринася за бързото възстановяване на венците. Укрепва зъбите. 


Антиейджинг ефект за кожата

Преждевременното стареене на кожата е резултат натрупването на свободни радикали в организма и намаленото производство на колаген. Веществата, които най-добре противодействат на свободните радикали са антиоксидантите, които подмладяват организма и забавят процесите на стареене.

 

 

Състав:

Съставки:    В 4 капс.:    Дн. доза:
Витамин C
(ацерола органик /плод/)    500 mg    1000 mg
Калории    10    20
Общо въглехидрати    2 g    4 g
Маниока корен органик, растителна капсула от полизахариди (пулулан), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

 За възрастни над 18 г.: По 4 капсули 1-2 пъти дневно.