ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Алое Вера (латекс с копър) 275 mg х 100 капсули

Nature's Way Алое Вера (латекс с копър) 275 mg  х 100 капсули
Nature's Way Алое Вера (латекс с копър) 275 mg х 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1352
26.30лв.
Купи

Nature's Way Алое Вера (латекс с копър) 275 mg

 

 

Алое Вера (латекс с копър) 275 mg е естествен продукт при проблеми с храносмилането и слаб имунитет.

Бедният на ценни вещества хранителният режим, прекомерната консумация на вредни храни и стресът в ежедневието са основни причини за разстроените функции на стомашно-чревния тракт. Алое вера (лист) допринася за възстановяването на нормалната дейност на стомашно-чревния тракт и подпомага храносмилателните процеси и пречистването на дебелото черво от токсини. Има противовъзпалително действие, благодарение на което нормализира състоянието на стомашната лигавица. Алое има лаксативно действие и нормализира изхождането.

Недостигът на витамини и минерали и затлачването на тялото с отпадъчни продукти от храната често рефлектират върху естествените защитни сили и нивата на енергия. Имунната и нервната системи започват да се износват бързо и човек става лесна жертва на простуди и грип, уморява се лесно и се концентрира трудно.

Алое Вера (латекс с копър) допринася за намаляване на хроничното възпаление в тялото, което се свързва с появата на ставни проблеми и болки в ставите, високи нива на холестерола и триглицеридите, и кръвната захар. Освен това хидратира и освежава кожата и намалява раздразненията, като зачервявания, акне и др.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Алое ферокс (латекс): 140 mg
  • Копър (семена): 135 mg

Целулоза, растителна капсула , магнезиев стеарат и силициев двуокис.

 


Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система.

За възрастни и деца над 12 год. по 1 капсула преди лягане с пълна чаша вода. Честата или продължителна употреба може да доведе до зависимост от продукта.

Забележка: Не използвайте при диария и болки в коремната област. Продуктът може да влоши тези състояния. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене, или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.