ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Алфа-липоева киселина 360 mg х 60 капсули

Nature's Way Алфа-липоева киселина 360 mg  х 60 капсули
Nature's Way Алфа-липоева киселина 360 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1362
49.40лв.
Купи

Nature's Way Алфа-липоева киселина 360 mg 

 

Алфа-липоева киселина 360 mg е антиоксидант в подкрепа на нормалните нива на кръвната захар. При ускорено стареене и свързаните с него умора, бръчки, повяхнала кожа.

Алфа-липоева киселина е мощен антиоксидант, който неутрализира вредното въздействие на свободните радикали и спомага за забавянето на процесите на стареене. Приемът на Алфа-липоева киселина се отразява благотворно на целия организъм, защитавайки го от влиянието на вредни външни фактори като дистрес, цигарен дим, замърсена околна среда, радиация, прекомерно излагане на слънце и др. Хранителната добавка на Nature's Way намалява значително оксидативния стрес и по този начин спомага за намаляването на външните белези на стареене. Алфа-липоевата киселина допринася за увеличаване нивата на енергия и жизненост.

Алфа-липоева киселина подпомага контрола върху кръвната захар и благоприятства инсулиновата чувствителност. Има полезно действие при диабетна невропатия. Предпазва зрението в случаите на високи нива на кръвната захар.

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Розмарин (лист): 310 mg
  • Алфа-липоева киселина: 50 mg

Растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев двуокис.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, глутен, сол, захар, соя,пшеница, мая.

 


Приложение:

Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на енергийния метаболизъм и за нормалната концентрация на кръвната захар в организма.

Да се приема по 1 капсула дневно по време на хранене.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.