ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Артишок 450 mg х 60 капсули

Nature's Way Артишок 450 mg х 60 капсули
Nature's Way Артишок 450 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1387
34.05лв.
Купи

Nature's Way Артишок 450 mg 

 

Артишок 450 mg е естествен продукт при проблеми с жлъчката, черния дроб и храносмилането.

Хранителната добавка на Nature's Way подпомага възстановяването на черния дроб и го предпазва от различни неблагоприятни фактори. Тя допринася за образуването на жлъчен сок и намалява риска от застой на жлъчката в жлъчните пътища. Подпомага отделянето на ензимите, необходими за нормалното храносмилане. Артишок стимулира отделянето на отпадъчните продукти от тялото, защитава черния дроб от атаките на различни токсини и регенерира чернодробните клетки и тъкани. Подобрява обмяната на веществата, оптимизира процесите на храносмилане и противодейства при запек. Продуктът подпомага образуването и секрецията на жлъчка и жлъчната активност. Артишок съдейства и за изчистването на кожата и извежда отровите от тялото.

 

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. 2 капсули съдържат:

  • Артишок Екстракт: 600 mg
  • Млечен бодил (семена): 300 mg
  • Въглехидрати: 1 g

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

 

 


Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на жлъчката и черния дроб и на храносмилателната система.

 

Прием: По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

Забележка: Не използвайте при алергия към растения от сем.Сложноцветни (Compositae) , включително амброзия. Консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт при камъни в жлъчката или запушване на жлъчните канали.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.