ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Ашваганда 500 mg х 60 капсули

Nature's Way Ашваганда 500 mg х 60 капсули
Nature's Way Ашваганда 500 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1393
54.45лв.
Купи

Nature's Way Ашваганда 500 mg 

 

Ашваганда 500 mg е естествен продукт при слаб имунитет и психическо изтощение.

Екстрактът от корен на ашваганда, известен със силното си адаптогенно действие, намалява влиянието на „лошия“ стрес (дистрес), въздейства енергизиращо на тялото и ума, и допринася за възстановяването на психо-емоционалния баланс. Ашваганда има положителен ефект върху паметта, възстановява жизнените сили, намалява състоянията на безпокойство и депресия и благоприятства нормалния сън. Има леко изразен ефект на афродизиак както при мъжете, така и при жените.

Освен това, Ашваганда има много добро въздействие и върху имунната система, като благоприятства нейната способност да се бори с нежелани дразнители. Ускорява възстановяването при често повтарящите се през студените месеци неразположения.

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Ашваганда*: 500 mg

*Стандартизиран екстракт  от корен,  4 % витанолиди

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая.

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната функция на дихателните пътища, кръвоносните съдове, матката и имунната система, както и за нормалното състояние на нервната система.

 

Да се приема по 1 капсула 2 до 3 пъти дневно за предпочитане с храна.

 

Забележка: Да не се приема при бременност и кърмене или диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.