ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Бюст Макс Формула

Nature's Way Бюст Макс Формула
Nature's Way Бюст Макс Формула
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4025
71.70лв.
Купи

Nature's Way Бюст Макс Формула - натурална билкова формула

 

Бюст Макс формула – за естествено уголемяване на бюста.

Коя е малката тайна на големия бюст? Не, това вече не е силиконът! Има естествен начин да уголемите бюста си без здравни рискове и безумни финансови инвестиции!

Сега можете да увеличите размера на гърдите си с помощта на билките витекс, сминдух и люцерна, отдавна известни с благотворните си ефекти върху женското здраве. Когато се приемат в комбинация, те доказано увеличават женските гърди!

Действие на Бюст Макс формула:

Витекс, сминдух и люцерна са типично „женски” билки. Приемани в комбинация, те увеличават женските гърди, благодарение на фитоестрогените в състава си и хормонорегулиращите си ефекти. Сминдухът и люцерната съдържат изобилие от фитоестрогени – растителни съединения с естрогеноподобно действие и изключителен ефект върху гръдната тъкан. Представляват растителни естрогени, които се прикрепят към естрогенните рецептори в организма. Подобно на естрогена, фитоестрогените понижават кръвното налягане и нивата на холестерола, облекчават менопазуалните симптоми, намаляват риска от развитие на някои видове рак. Както естрогена, така и фитоестрогените спомагат за задържането на течности и стимулират растежа на гръдната тъкан.

Витексът не съдържа естрогени, но отлично регулира хормоните в женския организъм.

Бонус действие: и трите билки имат естествено хорморегулиращо действие. Екстрактът от витекс се препоръчва при ПМС, нередовна менструация, акне и др. Люцерната е добър източник на хлорофил и има очистващо организма действие. Сминдухът регулира нивата на кръвната захар, подобрява инсулиновата чувствителност, понижава холестерола и триглицеридите. Някои жени приемат екстракта от сминдух и с цел увеличаване производството на кърма.

Всички мъже се прехласват по пищните, добре изглеждащи гърди. А на притежателките на тези красиви форми, това със сигурност им харесва! Какво обаче да кажат жените, които не са толкова надарени? Много от тях желаят промяна и за да я получат, прибягват до гръдните импланти. Но тази хирургична интервенция има своите минуси.

Силиконовите и течните импланти не са с доживотна гаранция, и в повечето случаи е необходима още една операция след поставянето. Възможно е след корекцията гърдите да не изглеждат еднакво, имплантът да се разскъса или спука, разрезите да не зарастнат правилно и да се образуват белези, и т.н. Да не забравяме също, че „силиконовата” мода отдавна отмина, а естествените форми винаги са за предпочитане!

Приемът на хранителни добавки, източник на фитоестрогени, може по безопасен начин да увеличи размера на гърдите. Ефектът разбира се, няма да е бомбастичен, но за сметка на това, гърдите не изглеждат изкуствено.

С помощта на билковите екстракти в Бюст Макс формула на Nature’s Way – витекс, сминдух и люцерна, освен че ще увеличите размера на гърдите си, можете да подпомогнете и баланса на хормоните в тялото си!

 

Състав:

 

ВИТЕКС (ПЛОД) 400 mg:
 
 
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витекс (плод)400 mg1200 mg
 

Растителна капсула(модифицирана целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 капсули.

Нето тегло: 52 g
 

СМИНДУХ (СЕМЕНА) 610 mg:

 
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Сминдух (семена)610 mg3660 mg


Растителна капсула.

Съдържа: пшеница.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, сол, захар, соя, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 V-капсули.

Нето тегло: 70.5 g


ЛЮЦЕРНА (МЛАДИ СТРЪКОВЕ) 405 mg x 100 капс.:

 
 
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Люцерна Органик (лист, цвят,стебло)405 mg3645 mg


Растителна полизахаридна капсула.

 

 

Начин на употреба:

По 1 капсула от 2 до 3 пъти на ден, в продължение на 8-12 седмици. След този период  по 1 капсула дневно. За най-добри резултати, използвайте продължително време.