ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Витамин С + Шипка 1000 mg x 100 капсули

Nature's Way Витамин С + Шипка 1000 mg x 100 капсули
Nature's Way Витамин С + Шипка 1000 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1422
33.45лв.
Купи

Nature's Way Витамин С + Шипка 1000 mg

Витамин С & шипка допринася за нормалната адаптация на организма в периоди на стрес, както и през студените месеци от годината. Благоприятства поддържане нормалните нива на енергия. Има благоприятно влияние върху жизнения тонус и работоспособността. Насърчава производството на един от най-важните за съединителната тъкан протеини – колаген. Въздейства укрепващо на венците, зъбите, костите, хрущялите, кръвоносните съдове, кожата. Спомага за поддържане нормалното състояние на кожата.  Допринася за намаляване на влиянието на оксидативния стрес върху организма. Оказва антиоксидантна подкрепа в случаите на замърсена околна среда, тютюнопушене, диета, бедна откъм храни със съдържание на витамин С и др.

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Витамин С:  1000 mg   
  • Шипка (плод): 25 mg  
  • Въглехидрати:  1 g   
  • Желатин (капсула), магнезиев стеарат

 

Приложение:  

Подкрепя нормалната дейност на белите кръвни клетки и подпомага правилното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи. Благоприятства нормалното състояние на съединителната тъкан, костите, кожата и зъбите. Допринася за повече жизненост и енергия.

Да се приема по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.