ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Витамин D3 (течен, с вкус на горски плод) 480 ml

Nature's Way Витамин D3 (течен, с вкус на горски плод) 480 ml
Nature's Way Витамин D3 (течен, с вкус на горски плод) 480 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4028
25.25лв.
Купи

Nature's Way Витамин D3 (течен, с вкус на горски плод) 480 ml

 

Витамин D3 в течна форма, подходящ за цялото семейство! Благодарение на течната форма, има оптимална степен на усвояване. D3 (холекалциферол) е по-бионаличната форма на витамина.

Ползи:

  • подпомага състоянието на костите и зъбите;
  • повишава естествените защитни сили на организма, подпомага състоянието на нервната система и поддържането на добро настроение и жизнен тонус;
  • приемът му силно се препоръчва за хора, които прекарват голяма част от времето си на закрито или често използват слънцезащитна козметика и в резултат синтезът на D3 в тялото е затруднен.

През есента и зимата способността на тялото да синтезира витамин D по естествен път, е силно ограничена. В тези случаи допълнителният прием на витамин D3 може да бъде от изключителна полза за здравето.

Дефицитът на „слънчевия” витамин отслабва и деформира костите, и намалява минерализацията на костната тъкан. Основните поражения, до които може да доведе недостига на витамин D, са остеомелация у възрастните и рахит при децата. Доказано е, че ниските нива на витамин D в организма, могат да бъдат причина за развитие на умора, депресивни състояния, хипертония, затлъстяване, болки в гърба, остеопороза и др.

 

Състав в 1 доза:

 

Активни съставки:

Съставки:(в 1/2 ч.л./2,5ml)Дн. доза:
Витамин D3 (холекалциферол)6.25 µg
  1. 25 µg
Калории0,5 g0,5 g
Общо въглехидрати 0,5 g0,5 g
Общо захари0,5 g0,5 g
Добавени захари0,5 g0,5 g

 

Други съставки:

Пречистена вода, захарна тръстика органик, натурални аромати, консерванти за запазване на свежестта (лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат), натриева карбоксиметил целулоза, черен морков за цвят.

 

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. По 1/2 ч. л. /2,5 ml дневно директно или разтворен във вода или сок. Ако използвате мерителната капачка, измийте след употреба. След отваряне продуктът може да се съхранява на стайна температура или в хладилник. Най-добър за употреба: до 3 месеца след отваряне на опаковката.