ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Витекс (плод) 400 mg x 320 капсули

Nature's Way Витекс (плод)  400 mg x 320 капсули
Nature's Way Витекс (плод) 400 mg x 320 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1410
64.99лв.
Купи

Nature's Way Витекс (плод)  400 mg 

 

Витекс (плод) допринася за регулирането на хормоналното равновесие по естествен път. Приемът му насърчава нормалния хормонален синтез, в правилните количества и в точното време. Облекчава много от симптомите на ПМС и ПДР, включително главоболие, подуване и тежест, болезненост в гърдите, и др. Допринася за възстановяване нормалното състояние на кожата при акне. Въздейства върху активността на фоликулостимулиращия и лутеинизиращия хормон в хипофизната жлеза, насърчава синтеза на прогестерон и балансира нивата на естрогена в хода на месечния цикъл, което допринася за увеличаване шансовете за имплантиране на оплодената яйцеклетка в маточната стена. 

 

Състав:

Хранителна добавка, 320 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Витекс (плод): 400 mg          
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид)

 

Приложение:  

Допринася за поддържане на нормалното състояние на организма на жените и на нормалния менструалния цикъл.

Да се приема по 1 капсула от 2 до 3 пъти на ден, в продължение на 8-12 седмици. След този период  по 1 капсула дневно. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.