ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Гарлицин 350 mg x 90 капсули

Nature's Way Гарлицин 350 mg  x 90 капсули
Nature's Way Гарлицин 350 mg x 90 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1417
40.19лв.
Купи

Nature's Way Гарлицин 350 mg

Гарлицин е направен от първокачествен чесън на прах без миризма. Стимулира кръвообращението и спомага за нормалния приток на кислород и хранителни вещества към сърцето. Има укрепващо кръвоносните съдове действие. Подпомага разширяването на кръвоносните съдове и редуцира риска от натрупване на плаки по стените им. Има благоприятен ефект по отношение еластичността на артериите. Допринася за леко понижаване на нивата на кръвното налягане, намаляването на общия и „лошия” холестерол, и нивата на триглицеридите.

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсула. Всяка капсула съдържа: 

  • Чесън на прах (освобождаващ 3200 mcg  алицин): 350 mg        
  • Целулоза, натриева кроскармелоза, титаниев диоксид (за цвят), стеаринова киселина, натриев алгинат, силициев двуокис, етилцелулоза, хидропксипропил целулоза, глицерин, средно-верижни триглицериди, олеинова киселина.

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Да се приема по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане с  храна.

Забележка:Не приемайте при нарушения с кръвосъсирването, или ако приемате препарати  за разреждане на кръвта. Ако ви предстои хирургична процедура преустановете приема поне за седмица. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.