ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Глухарче (корен) 525 mg х 100 капсули

Nature's Way Глухарче (корен)  525 mg х 100 капсули
Nature's Way Глухарче (корен) 525 mg х 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1438
32.10лв.
Купи

Nature's Way Глухарче (корен)  525 mg

 

Глухарче (корен) / Dandelion Root укрепва черния дроб и допринася за защитата му от различни неблагоприятни фактори. Подпомага очистването на черния дроб и стимулирането на жлъчната секреция. Допринася за намаляване на страничните ефекти, причинени от медикаменти, усвояващи се в черния дроб и за облекчаване на симптомите при различни чернодробни проблеми.  Допринася за ефективната детоксикация не само на черния дроб, но и на храносмилателната система. Благодарение на това някои от симптомите при чернодробно увреждане намаляват: петна, пъпки, зачервяване на кожата, сърбеж, лош дъх, обложен език, главоболие, депресивни състояния, слаба концентрация и др.  Облекчава и някои от симптомите при лошо храносмилане, включително запек, подуване на корема, придружено с болка и дискомфорт, прекомерно образуване на газове, киселини след хранене, и др. Глухарче (корен) има пикочогонно и укрепващо бъбреците действие. Насърчава филтрирането на кръвта и елиминирането на токсините чрез урината.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V- капсули. Съдържание в 3 капсули:

  • Глухарче (корен): 1575 mg    
  • Kалории:  5       
  • Общо въглехидрати: 1 g          
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на имунната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб, жлъчката и пикочната система.

Да се приемат по 3 капсули дневно за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност, кърмене, прием на медикаменти или стомашно-чревно заболяване  се консултирайте с лекар преди употреба. Не използвайте ако страдате от камъни в жлъчката или алергия към растения от сем. Astraceae (Compositae). Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.