ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way ДИМ Плюс 208 mg x 60 V капсули

Nature's Way ДИМ Плюс 208 mg x 60 V капсули
-10 %
Nature's Way ДИМ Плюс 208 mg x 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1455
Промоцията приключва след:
Дни
Часа
Мин
Сек
44.69лв.
49.65лв.
Купи

Nature's Way ДИМ Плюс 208 mg

ДИМ Плюс 208 mg е естествен продукт в подкрепа на хормоналния баланс на американската компания Nature's Way.

ДИМ Плюс  208 mg съдържа BioResponse-DIM® Complex – патентован комплекс с висока степен на усвоимост, източник на дииндолилметан и фосфатидилхолин, зеленчукова смес от спанак, броколи и зеле, както и витамин Е. Установено е, че когато се комбинира с витамин Е и фосфатидилхолин, ди-индолилметан се усвоява на 100%. За разлика от конвенционалната хормонозаместителна терапия, която използва синтетични хормони, ДИМ Плюс  208 mg съдържа естествени съставки, които неутрализират излишния естроген по естествен начин.

ДИМ Плюс 208 mg подобрява начина, по който естрогенът и другите репродуктивни хормони се метаболизират в тялото и подпомага функционирането на черния дроб. Също така съдейства на черния дроб да преработва естрогена до субстанции, които след това лесно да бъдат изведени от тялото. Засилва отделянето на излишния естроген с урината.

ДИМ Плюс 208 mg допринася за поддържане на хормоналния баланс, насърчава здравето на женските репродуктивни органи, включително гръдната тъкан и здравословното развитие на клетките в млечната жлеза, нормалния менструален цикъл и подпомага контрола на теглото при жените и мъжете.

При мъжете, ДИМ Плюс 208 mg може да има потенциални ползи в случаите на уголемена простата или с цел профилактика на това състояние. Допринася за намаляване броя на ходенията по малка нужда и регулира нивата на дехидротестерон.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • BioResponse-DIM® Complex: 100 mg

(патентован комплекс, с повишена бионаличност, съдържащ 25% ди-ндолилметан [25 mg], нишесте, фосфатидилхолин (соя), силициев двуокис.)

  • Protectamins® Зеленчукова смес: 100 mg

(спанак пудра, броколи пудра,  зеле пудра)

  • Витамин Е: 8 mg

(като d-алфа токоферил сукцинат от BioResponse-DIM®)

  • Целулоза, растителна капсула.


Приложение:

Допринася за нормалния метаболизъм на естрогена и хормоналното равновесие по естествен път.

Прием:

  • Жени: По 2 капсули дневно с храна.
  • Мъже: По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Може да бъде забелязана безобидна промяна в цвета на урината. При прием на други медикаменти се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.