ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)
Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1469
31.75лв.
Купи

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)

 

Течният екстракт от ехинацея е мощен имуномодулатор, подходящ за деца и възрастни. Продуктът съдържа екстракт от Пурпурна ехинацея (стебло, лист и цвят) в разтвор на натурална глицерионва основа. 99,9% не съдържа алкохол. 1 ml течен екстракт е източник на 250 mg суха билка. Ехинацеята е естествено и ефикасно средство срещу инфекции, особено такива на горните дихателни пътища. Резултатите от изследванията, направени върху действието на ехинацея показват, че тя има силно укрепващо действие и стимулира имунитета.

 

Състав:

Хранителна добавка, Разтвор 30 мл. Съдържание в 1 ml:

  • Ехинацея Пурперея         250 mg  
    Екстракт (стебло, лист, цвят) в разтвор на натурална глицеринова основа. 99.9% не съдържа алкохол.
  • Капацитет: 250 mg суха билка се съдържа в 1 ml течен екстракт (съотношение 1:4).

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

За възрастни: По 2 ml 3 пъти дневно. За деца 6- 12 год. – по 1 ml 3 пъти  дневно. За интензивна употреба: По 2 ml през 2 часа през първите 48 часа, след което по 2 ml 3 пъти дневно през следващите 8-9 дни. Може да се добави към храната или напитките. След отваряне, съхранявайте в хладилник.

Забележка: Разклатете добре. Пипета е разграфена и е много улеснен приемът на точната доза. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Не се препоръчва за хора с автоимунни заболявания. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.