ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Ехинацея 440 mg x 60 V капсули

Nature's Way Ехинацея 440 mg x 60 V капсули
-10 %
Nature's Way Ехинацея 440 mg x 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1470
Промоцията приключва след:
Дни
Часа
Мин
Сек
47.76лв.
53.07лв.
Купи

Nature's Way Ехинацея 440 mg

Ехинацея 440 mg е естествен продукт, който допринася за укрепване на имунната система. Успешно се използват в профилактиката и терапията на бронхит и туберкулоза. Намаляват риска от развитие на обикновена настинка с до 58%, а при настинка намаляват продължителността ? с около ден и половина. Атакува широк кръг от вируси, бактерии, гъбички и протозои, благодарение на което има безценна роля в профилактиката и терапията на инфекциозните заболявания. Използва се при инфекции на пикочните пътища, вагинални инфекции, ушни инфекции, микоза, синузит, сенна хрема, както и бавно зарастващи рани.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Eхинацея ангустифолия Eкстракт (корен), 4% ехинакозиди (10 mg): 250 mg
  • Ехинацея пурпурея  (стебло, лист, цвят): 190 mg
  • Растителна капсула.

Приложение:  

Допринася за нормалното състояние на имунната система.

Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна. За интензивна употреба: По 2 капсули 2 пъти дневно за предпочитане с храна.

Забележка: Не се препоръчва при автоимунни заболявания. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Лица с алергия към растения от семейство Asteraceae (Compositae) да ползват с повишено внимание. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.