ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Женско биле/ Сладник (корен) 450 mg x 100 капсули

Nature's Way Женско биле/ Сладник (корен)  450 mg x 100 капсули
Nature's Way Женско биле/ Сладник (корен) 450 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1474
21.25лв.
Купи

Nature's Way Женско биле/ Сладник (корен)  450 mg 

 

 

Женско биле (Licorice) е източник на екстракт от корена на женско биле, който доказано облекчава стомашно-чревния тракт и му подпомага да функционира оптимално и без напрежение. Има слабо изразено слабително действие.  Насърчава образуването на слуз в стомаха, успокоява възпалението и намалява влиянието на различни фактори, които дразнят чревната лигавица. Намалява спазмите в храносмилателния тракт. Укрепва чревната лигавица и увеличава нейната устойчивост срещу солната киселина. Благоприятства състоянието при язви и гастрити.

Женско биле намалява дразненето в гърлото и облекчава възпалението. Действа отхрачващо и помага на организма да се справи по-лесно с атакуващите го вируси. Благоприятства състоянието при кашлица, болки в гърлото, обикновена настинка. Действа като силен адаптоген, подпомага активирането на белите кръвни клетки.

Фитоестрогените в екстракта от женско биле намаляват симптомите, свързани с предменструалния синдром и менопаузата. Женско биле допринася за възстановяване на хормоналното равновесие и намалява симптоми като горещи вълни, раздразнителност, нервност, подуване и др.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Женско биле (корен): 900 mg   
  • Въглехидрати < 1 g   
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза)

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на ендокринната, нервната и ставната системи и дихателните пътища.

Да се приемат по 2 капсули  3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.