ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Женшен сибирски (корен) 425 mg х 100 капсули

Nature's Way Женшен сибирски (корен) 425 mg  х 100 капсули
Nature's Way Женшен сибирски (корен) 425 mg х 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1478
26.75лв.
Купи

Nature's Way Женшен сибирски (корен) 425 mg

 

Женшен сибирски (корен) има мощно имуностимулиращо действие и осигурява надеждна защита срещу респираторни инфекции, простуда и грипоподобни състояния. Допринася за намаляване честотата, тежестта и продължителността на инфекциите с херпесния вирус тип 2 („долен“ или генитален херпес). Поддържа жизнеността и тонуса. Подходящ за по-възрастни хора, както и в случаите на емоционален стрес или напрегната работна среда. Подпомага дишането и насърчава нормализирането на сърдечната честота по време на и след натоварване като колоездене, изкачване на стълби и бягане по пътека, и други физически натоварвания. От полза срещу синдрома на хроничната умора.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 3 капсули: 

  • Сибирски женшен (корен)  /Eleutherococcus  senticocus/: 1270 mg     
  • Диетични фибри  < 1 g   
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза),магнезиев стеарат, целулоза

 

Приложение:

Подобрява физическата и умствената издръжливост, и жизненост. Действа подсилващо. Допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Да се приемат по 3 капсули дневно, за предпочитане с храна. Използвайте в продължение на 8 седмици, последвани от 2 седмици почивка.

Забележка: При бременност, кърмене  или високо кръвно налягане се консултирайте се с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.