ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Жълт кантарион 420 mg х 90 V капсули

Nature's Way Жълт кантарион 420 mg х 90 V капсули
Nature's Way Жълт кантарион 420 mg х 90 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1480
53.16лв.
Купи

Nature's Way Жълт кантарион 420 mg

Жълт кантарион 420 mg е източник на екстракт, стандартизиран до 3% диантрони, измерени като хиперицин. Има положително въздействие върху три важни за настроението невротрансмитери – серотонин, норепинефрин и допамин, спомага за понижаване нивата на хормона на стреса – кортизол и за повишаване синтеза на гама-аминомаслената киселина (GABA), която от своя страна потиска възбудните процеси в главния мозък.  Допринася за трайното възстановяване на нормалния психо-емоционален баланс, насърчава спокойния сън и осезаемо облекчава симптомите при тревожност и депресивни състояния. Подпомага нормалното състояние на нервната система и мозъка. Спомага за потискане на усещането за напрежение.  Положителното въздействие на екстракта от жълт кантарион, е подсилено с екстракти от розмарин и спирулина, благодарение на които продуктът не само релаксира нервната система, но същевременно въздейства приятно тонизиращо и освежаващо.

Състав:

Хранителна добавка, V-90 капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Жълт кантарион: 300 mg  
    Eкстракт от стебло, лист, цвят 0.3% диантрони, измерени като хиперицин (0.9 mg)
  • Розмарин (лист): 80 mg     
  • Спирулина (водорасли): 40 mg    
  • Растителна капсула(модифицирана целулоза), целулоза, магнезиев стеарат

Приложение:  

Екстрактът от жълт кантарион осигурява клинично изследваната доза диантрони – хиперицин, която допринася за поддържането на доброто настроение.

Да се приема 1 капсула 2 – 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. Най-добри резултати се постигат с продължителна употреба.

Забележка: Не използвайте този продукт в комбинация с други лекарствени препарати, без консултация с лекар. Избягвайте излагането на слънце. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.