ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Зърнастец (кора) 425 mg x 100 капсули

Nature's Way Зърнастец (кора)  425 mg x 100 капсули
Nature's Way Зърнастец (кора) 425 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1501
18.87лв.
Купи

Nature's Way Зърнастец (кора)  425 mg 

Зърнастец (кора) е ефективно слабително средство, което по естествен начин облекчава състоянията на остър или хроничен запек, и улеснява изхождането в случаите на хемороиди. Стимулира перисталтиката – контракциите на дебелото черво, отговорни за придвижването на храната през храносмилателната система. Наред със слабителното си действие, подпомага укрепването на мускулите в чревния тракт. Насърчава нормалното изхождане и допринася за извеждането на чревните токсини и гниещата маса от ректума. Спомага за омекотяването на изпражненията, което улеснява преминаването им през дебелото черво. Намалява риска от последващо натрупване и задържане на фекалната маса в дебелото черво, облекчава възпалението на чревната лигавица и облекчава раздразненията на ректума.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Зърнестец (кора): 350 mg     
  • Растителна капсула, силициев диоксид

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на червата, черния дроб и храносмилането, както и за нормалното състояние на кожата.

За възрастни и деца над 12 години да се приема по 1 капсула вечер преди лягане с чаша вода. Не приемайте повече от 1 капсула за денонощие.

Забележка: Не се препоръчва за деца под 12 годишна възраст. Да не се използва при гадене или повръщане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.