ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Инозитол (витамин В8) 500 mg х 100 капсули

Nature's Way Инозитол (витамин В8) 500 mg х 100 капсули
Nature's Way Инозитол (витамин В8) 500 mg х 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1481
34.90лв.
Купи

Nature's Way Инозитол (витамин В8) 500 mg

 

Инозитол (витамин В8) 500 mg е естествен продукт в подкрепа на мозъка и нервната система, и нормалната концентрация на холестерола.

Подпомага нормалното психо-емоционално състояние: Инозитол (витамин В8) е природно средство за облекчаване на симптомите при тревожност, обсесивно-компулсивно разстройство, агорафобия, пост-травматично стресово разстройство, депресивно разстройство и др. Има осезаемо положителен ефекти и върху настроението, защото подпомага производството на серотонин. Благоприятства психо-емоционалното състояние при ПМС и предменструално дисфорично разстройство (ПДР), което включва симптомите при предменструален синдром, но в много по-тежка степен.

Помага при синдром на поликистозните яйчници: Това заболяване се причинява от хормонален дисбаланс и се характеризира с нередовна менструация, безплодие и др. Полезното действие на инозитола се дължи на способността му да нормализира нивата на тестостерона и инсулина. 

Допринася за поддържане нормални нива на холестерола: В комбинация с холин, насърчава производството на лецитин – ключов компонент за разграждане на мазнините в тялото и предотвратяване на мастните отлагания в в клетъчните стени на сърцето, артериите и мозъка. Също така насърчава растежа на косата, както и поддържа силата и здравината й.

Въздейства благоприятно при диабет: Допринася за облекчаването на симптомите при диабетна невропатия, едно от най-често срещаните усложнения при диабет. 

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Инозитол: 500 mg
  • Желатинова капсула, целулоза, магнезиев стеарат

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, захар, соя, пшеница, мая.

 


Приложение:

Допринася за нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите, за нормалния трансфер на хранителните вещества през клетъчната мембрана и за нормалното разграждане на мазнините.

Прием:  По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.