ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Калиев комплекс 99 mg x 100 капсули

Nature's Way Калиев комплекс 99 mg x 100 капсули
Nature's Way Калиев комплекс 99 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1483
18.85лв.
Купи

Nature's Way Калиев комплекс 99 mg 

 

Калиев комплекс 99 mg e естествен продукт в подкрепа на електролитния баланс и нормалната функция на сърдечно-съдовата и мускулната системи.

Mного от преработените храни са с високо съдържание на натрий, а за съжаление тяхното присъствие в съвременната диета непрекъснато се увеличава. Това налага необходимостта да се търсят начини за адекватна доставка на калий, който да неутрализира неблагоприятните ефекти на натрия върху сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и др. Калиев комплекс 99 mg противодейства на ефектите на натрия. Доставката на достатъчни количества калий и намаляването приема на натрий, има съществено значение за укрепване на сърдечно-съдовото здраве, намаляване на кръвното налягане, поддържане на елетрическата активност на сърцето и други мускули, и др.

Калиев комплекс 99 mg:

  • Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, поддържане нормални нива на кръвното налягане и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.
  • Спомага за поддържане на алкалната среда в организма и предотвратяване на ацидозата (повишена киселинност на кръвта и други телесни тъкани). Това помага за нормалното състояние на мускулите и костната минерална плътност.
  • Съдейства за предаването на електрическите импулси, необходими за ритмичното съкращаване на мускулите, включително на сърдечния мускул.
  • Способства за преодоляване на умората и усещането за слабост, настъпили поради дисбаланс в електролитите и недостиг на калий.
  • Улеснява нормалната функция на червата при запек.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Калий (калиев цитрат): 99 mg
  • Целулоза, желатинова капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, сол, захар, пшеница, дрожди.

 


Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и мускулната системa.

Прием: По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.