ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Канела 500 mg х 60 капсули

Nature's Way Канела 500 mg х 60 капсули
Nature's Way Канела 500 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1489
37.10лв.
Купи

Nature's Way Канела 500 mg

 

Канела 500 mg е естествен продукт за регулиране на кръвната захар и теглото.

Доказано е, че канеленият екстракт подпомага действието на инсулина и драстично подобрява чувствителността на клетките и тъканите към него. Данни от клинични изследвания показват, че под формата на екстракт, канелата намалява нивата на кръвната захар на гладно с 10 до 29%. Значително подобрява усвояването на глюкозата от клетките и редуцира риска от усложнения вследствие на диабета, включително периферна невропатия, сърдечно-съдови заболявания и др.

Канела 500 mg намалява количеството глюкоза, навлизащо в кръвния поток след хранене, забавя разграждането на въглехидратите в храносмилателния тракт и има имитиращо ефектите на инсулина въздействие върху клетките.

Канела 500 mg подобрява храносмилането и усвояването на полезните вещества от храната, и насърчава усещането за ситост. Увеличава метаболизма на глюкозата и намалява нивата на мазнини в тялото. Благодарение на мощното си антиоксидантно и антибактериално действие, противодейства на „лошите” бактерии в стомашно-чревния тракт и благоприятства здравето на червата. Благоприятства функциите на мозъка и нервната система – влияе положително на способността за концентрация, паметта и нормалната психо-емоционална кондиция.

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Канела (кора): 150 mg - Екстаркт стандартизиран до 8 % флавоноиди (12 mg)
  • Канела (кора): 350 mg
  • Растителна капсула, магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, мая, пшеница или ГМО.


Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната концентрация на кръвната захар.

Прием: По 1 капсула 2 пъти дневно.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.