ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Лют червен пипер (плод) 450 mg x 100 капсули

Nature's Way Лют червен пипер (плод) 450 mg x 100 капсули
Nature's Way Лют червен пипер (плод) 450 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1509
21.95лв.
Купи

Nature's Way Лют червен пипер (плод) 450 mg 

 

Лют червен пипер (плод) насърчава производството на слюнка, което е от важно значение за процеса на храносмилане и предотвратяване на лошия дъх. Стимулира производството на ензими и стомашни сокове, благодарение на което се подобрява способността на стомашно-чревния тракт да преработва храната. Допринася за разширяването и изчистването на артериите от мастните отлагания. Стимулира кръвообращението и подпомага нормалното състояние на капилярите. Допринася за понижаване на холестерола и триглицеридите и действа благоприятно на сърцето. Помага на храносмилателната система да извежда токсините и бактериите вън от тялото, оказва термогенно действие и ускорява метаболизма. Спомага за изгарянето на излишните мазнини. Потиска апетита и регулира нивата на глюкозата. Има благоприятно въздействие върху имунната защита и подпомага поддържането на жизнения тонус и нормалните нива на енергия.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V- капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Лют червен пипер (плод)  стандартизиран до 0.25% капсаицин (HPLC): 450 mg
  • Растителна капсула

 

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на метаболизма и имунната система, както и за поддържане на енергичността и издръжливостта.

Да се приема по 1 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Ако страдате от стомашни киселини, гастрит или язва се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.