ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Люцерна (млади стръкове) 405 mg x 100 капсули

Nature's Way Люцерна (млади стръкове) 405 mg x 100 капсули
Nature's Way Люцерна (млади стръкове) 405 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1511
34.25лв.
Купи

Nature's Way Люцерна (млади стръкове) 405 mg

 

Люцерна (млади стръкове) може да се използва успешно като съпътстваща терапия при женски състояния, включително нередовен цикъл, ПМС, менопауза и др.

Противодейства на задържането на течности и спомага за намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища. Работи в посока нормализиране на теглото. Допринася за намаляване на отоците в областта на лицето, корема, ръцете и краката. Има слабително действие и спомага за ефективното очистване на тялото при запек.

Противодейства на отлагането на атеросклеротични плаки по стените на кръвоносните съдове и допринася за поддържане нормални нива на кръвното налягане. Допринася за намаляване на риска от втвърдяване, загуба на еластичност, стесняване и запушване на кръвоносните съдове. Подпомага цялостното функциониране на сърдечно-съдовата система.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Съдържание в 3 капсули: 

  • Люцерна Органик  (лист, цвят,стебло): 1,22 g
  • Растителна полизахаридна капсула

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система при жените, менструалния цикъл и пикочната система, за нормалната концентрация на холестерола и за поддържане на нормалното кръвно налягане.

Да се приемат по 3 капсули  3 пъти на ден,  за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.