ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Маслина (лист) 500 mg х 100 капсули

Nature's Way Маслина (лист) 500 mg х 100 капсули
Nature's Way Маслина (лист) 500 mg х 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1518
21.35лв.
Купи

Nature's Way Маслина (лист) 500 mg 

 

Маслина (лист) може да се използва успешно при атеросклероза, хипертония, захарен диабет, остеопороза, респираторни инфекции и чревна дисбактериоза. Допринася за понижаване на кръвното налягане, разширяване на артериалните съдове и защитата им от оксидативно и възпалително увреждане. Предпазва холестерола и неговите съединения с липопротеините от окисление и отлагане по съдовите стени. Понижава плазмените липидни нива и облекчава дейността на черния дроб в преработването им. Допринася за контрола върху инсулиновата резистентност и стимулиране на панкреаса за производство на инсулин, нормалната имунна функция и засилване съпротивата на организма срещу простудни и вирусни респираторни заболявания. Поддържа здравината и плътността на костите.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V- капсули. Съдържание в 3 капсули: 

  • Маслина (лист): 1.5  g     
  • Калории: 10   
  • Растителна капсула(модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на имунната система, за поддържане на нормалното кръвно налягане и за нормалната концентрация на холестерола.

Да се приемат по 3 капсули  дневно, за предпочитане с  храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.