ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Мико Дифенс 555 mg х 60 капсули

Nature's Way Мико Дифенс 555 mg х 60 капсули
Nature's Way Мико Дифенс 555 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1527
41.10лв.
Купи

Nature's Way Мико Дифенс 555 mg 

 

Мико Дифенс / Myco Defense е мощен адаптоген и имуностимулатор. Комбинира 12 вида медицински гъби (кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зхулинг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага), отгледани по методите на органичното земеделие. Към тази смес са добавени витамин С и екстракт от джинджифил – те подсилват антиоксидантния ефект и подобряват дейността на храносмилателните жлези, за да се абсорбират оптимално активните вещества от гъбите. Продуктът се използва в случаи на понижение на защитните сили след продължително боледуване, лъче- и химиотерапия на онкологични заболявания, хронична умора, физически или емоционален стрес, проблеми със сърдечно-съдовата система и високи нива на кръвната захар, както и с цел имунопрофилактика при често повтарящи се инфекции.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Myco Defence® смес (органик): 1 g  
    Енокитаке, Майтаке, Месима, Химематсутаке, Рейши, Ямабушитаке, Каваратаке, Хиратаке, Шейтаке, Зху Линг, Агарикон, Чага (мицел отглеждан върху органик Кафяв ориз)
  • Витамин С (L-аскорбинова киселина): 60 mg 
  • Джинджифил органик (корен): 45 mg 
  • Въглехидрати   <1 g 

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Да се приемат по 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се консултирайте с лекар.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.