ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Млечен бодил 295 mg х 60 капсули

Nature's Way Млечен бодил 295 mg х 60 капсули
Nature's Way Млечен бодил 295 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1528
33.85лв.
Купи

Nature's Way Млечен бодил 295 mg 

 

Продуктът съдържа чист екстракт от семена на млечен бодил, стандартизиран до флаванолигнанова фракция, известна със сборното наименование силимарин. Силимаринът е природен компонент, който подпомага дейността на черния дроб, особено когато този орган е изложен на неблагоприятни въздействия. Има радиопротективно и антиоксидантно действие. Подпомага чернодробната регенерация. Насърчава детоксикационните процеси в черния дроб. Допринася за намаляване на вредата от системния прием на алкохол. Спомага за поддържане нормални нива на холестерола и противодейства на омазняването на черния дроб при диета, богата на вредни мазнини. Допринася за увеличаване производството на жлъчен сок и подпомага състоянието на жлъчния мехур. Подобрява храносмилането и очистването на храносмилателния тракт от токсини.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Млечен бодил (екстракт от семена стандаритзиран до 80% силимарин): 175 mg       
  • Пресечка /Благословен трън (стебло, лист, цвят):  120 mg
  • Растителна капсула, целулоза

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната функция на черния дроб, стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвоносните съдове и сърцето.  Активният биофлавоноиден комплекс силимарин допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Да се приема по 1 капсула 3  пъти дневно,  за предпочитане с  храна.

Забележка: Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда.  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.