ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Натуралакс 3 Хербал 410 mg капс. х 100

Nature's Way Натуралакс 3 Хербал 410 mg  х 100 капсули
Nature's Way Натуралакс 3 Хербал 410 mg капс. х 100
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1541
25.50лв.
Купи

Nature's Way Натуралакс 3 Хербал 410 mg 

Натуралакс 3 е натурален растителен лаксатив, източник на комбинация от ефикасни и безопасни билки срещу запек и подут корем. Насърчава нормалното изхождане при констипация, подут корем и повишено отделяне на газове (метеоризъм). Стимулира секрецията на храносмилателни ензими, които са от важно значение за правилната обработка на храната. Намалява образуването на газове в червата. Облекчава болките и крампите в коремната област.  Подпомага очистването на стомаха и червата от токсините. Отличава се с изключително деликатно действие и премахва необходимостта от напъване, което го прави подходящ за хора с хемороиди. Има контролирано действие: ефектът от приема му може да се очаква само сутринта, непосредствено след ставане от сън. Опасност от повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня няма.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Смес от:   820 mg 
    Копър (семена), Амeрикански орех (кора), Малина (лист), Зърнастец Cascara Sagrada (кора), Джинджифил (корен), Мента(лист)
  • Въглехидрати  <1 g  
  • Други съставки: Силициев диоксид, Растителна целулоза (капсула)

 

Приложение: 

За възрастни и деца над 15 години по 2 капсули в денонощие. За деца от 12 години до 15 години по 1 капсула. Да се приема преди лягане с пълна чаша вода.

Забележка: Не се препоръчва за деца под 12 години.