ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Очанка (смес) 458 mg x 100 V капсули

Nature's Way Очанка (смес) 458 mg x 100 V капсули
Nature's Way Очанка (смес) 458 mg x 100 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1552
39.65лв.
Купи

Nature's Way Очанка (смес) 458 mg

Комбинацията от билки в продукта Очанка (смес) подобрява кръвообращението в зрителните органи и по този начин подпомага снабдяването им с кислород и хранителни вещества.

Продуктът спомага за подобряване кръвообращението в очите и захранването им с полезни вещества и кислород. Допринася за поддържане на зрителната острота при натоварващи очите дейности. Съдейства за намаляване на симптоми като парене и сухота, сълзене, замъглен поглед, изострена чувствителност към светлина и др. Облекчава умората и напрежението в очите. Проявява противовъзпалителни и успокояващи свойства при зачервяване на очите, инфекции, включително конюнктивит, възпалителни заболявания като блефарит (възпаление на клепачите) и др. Тези ефекти до голяма степен се дължат на някои от веществата, открити в състава на очанката – аукубин, логанин и вербеналин. Те намаляват възпалението и стимулират производството на протеините, важни за излекуването на очите.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Очанка смес: 916 mg    
    Очанка (надземни части), хидрастис (въздушни части), голдън сийл (надземни части), малина (лист), лют червен пипер (плод)
  • Растителна капсула

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на очите и добро зрение.

Да се приемат по 2 капсули дневно по време на хранене.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене се консултирайте. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.