ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Пикногенол 50 mg x 30 таблетки

Nature's Way Пикногенол 50 mg x 30 таблетки
Nature's Way Пикногенол 50 mg x 30 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1554
80.75лв.
Купи

Nature's Way Пикногенол 50 mg 

Пикногенол има силно изразени противовъзпалителни, антиоксидантни и имуностимулиращи ефекти, и се отличава с широкоспектърното си действие. Укрепване на сърдечно-съдовата система. Допринася за понижаване на кръвното налягане при лека до умерена хипертония, насърчава отпускането и разширяването на кръвоносните съдове и противодейства на окисляването на „лошия” холестерол. Оказва контрол върху кръвната захар. Защитава  кръвоносните съдове и кръвообращението. Забавя образуването на бръчки, намалява щетите, нанесени от свободните радикали и насърчава нормалния синтез на колаген и еластин.

 

Състав:

Хранителна добавка, 30 таблетки. Всяка таблетка съдържа: 

  • Пикногенол ® екстракт от приморски бор (кора): 50 mg
  • Витамин Е (като d-алфа токоферил)   20 mg 
  • Дикалциев фосфат, целулоза, розмарин (лист), малтодекстрин, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, глицерин

 

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, кръвоносните съдове и защита на клетките от оксидативен стрес.

Да се приема по 1 таблетка дневно на всеки 25-30 кг. телесно тегло, в продължение на 1-2 седмици. След това приемайте по 1 таблетка на всеки  50-60 кг телесно тегло.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.