ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици x 90 V-капсули

Nature's Way Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици x 90 V-капсули
Nature's Way Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици x 90 V-капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1572
46.90лв.
Купи

Nature's Way Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици 

 

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици допринася за възстановяване нормалното състояние на чревната флора и стопиране растежа на болестотворните бактерии.  Спомага за нормализиране на естествените процеси на храносмилане, насърчава оптималното усвояване на полезните вещества от храната, както и навременното извеждане на токсините от тялото.  Ефективно редуцира състоянията на затруднено изхождане, подуване и метеоризъм. Намалява риска от развитие на гнилостни процеси в храносмилателната система. Има благоприятен ефект в случаите на лактозна непоносимост.  Поддържа нормалното състояние на стомаха и червата при прием на антибиотици и други медикаменти, разстройващи микробния баланс.

 

Състав:

Хранителна добавка,  90 V-капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Пантентована пробиотична смес:  5 млрд. CFU /жизненоспособни  бактерии/
    Lactobacillus rhamnosus
    Lactobacillus acidophilus         
  • Картофено нишесте, растителна капсула (модифицирана целулоза), водно ентерично покритие (модифицирана целулоза, натриев алгинат, стеаринова киселина, нехидрогенирано кокосово масло, олеионова киселина, магнезиев стеарат, аскорвинова киселина.
  • Съдържа: мляко, соя и черупчести плодове (кокосов орех).

 

Приложение: 

Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт.

Да се приема по 1 капсула на ден.

Забележка: За възрастни и деца над 12 годишна възраст. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.