ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Ресвератрол 325 mg х 60 капсули

Nature's Way Ресвератрол 325 mg х 60 капсули
Nature's Way Ресвератрол 325 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1591
69.90лв.
Купи

Nature's Way Ресвератрол 325 mg 

Ресвератролът се намира в състава на много плодове, включително грозде, малини, черници, къпини, боровинки и др. Принадлежи към групата на полифенолите, известни със своите силни антиоксидантни свойства, предпазващи организма от вредното влияние на свободните радикали. Има съществени ползи по отношение на сърцето, кръвоносните съдове и мозъка. Допринася за намаляване на “лошия” холестерол (LDL) и ограничаване на риска от образуване на съсиреци, които могат да предизвикат инфаркт. Съдейства за ограничаване влиянието на оксидативния стрес върху организма и предоставя стабилна защита срещу хронични оксидативни увреждания. Спомага за защитата на нервните клетки от увреждане и има укрепващ нервната система ефект. Противодейства на отлагането на амилоидна плака, за която е известно, че нанася сериозни поражения на мозъка. Благоприятства умствения статус и насърчава поддържането на добър фокус и концентрация. Подпомага естествената способност на тялото да елиминира хроничните възпалителни процеси. Много изследвания доказват, че допълнителният прием на ресвератрол в случаите на инсулинова резистентност, намалява риска от развитие на диабет.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Екстракт от червено вино (30% Полифеноли (60 mg)): 200 mg   
  • Червено вино на прах /Vitie vinifera/: 200 mg   
  • Японска пача трева (корен и коренищи Екстракт 50% Ресвератрол (75 mg)): 150 mg  
  • Гроздово семе Екстракт (95% Полифеноли (95 mg)): 100 mg 
  • Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат

 

Приложение:  

Формулата на Ресвератрол допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърцето, черния дроб и кръвоносните съдове.

Да се приемат по 1 – 2 капсули дневно.

Забележка: При бременност, кърмене или проблеми с кръвосъсирването се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.