ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Самбукус "Original"сироп 120 ml

Nature's Way Самбукус "Original"сироп 120 ml
Nature's Way Самбукус "Original"сироп 120 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1601
18.85лв.
Купи

Natura's Way Самбукус "Original"сироп 120 ml

SambucusStandardized Elderberry Original Syrup

Хранителна добавка,  120 ml

 

Специализиран продукт, изцяло фокусиран към специфичните нужди на децата  за поддържане на силен имунитет, жизненост и здравословно функциониране на дихателната система. Тайната се крие в натуралното, мощното действие и синергична активност на екстрактите от черен бъз, ехинацея, и прополис.

Самбукус Original за деца осигурява  патентован стандартизиран екстракт от черен бъз - BioActives®  с  висока бионаличност и сигурно действие. BioActives® доказано превъзхожда по степен на усвояване и сила на действие в пъти стандартните екстракти от черен бъз. Притежава уникален антоцианинов профил. Антоцианините са вид флавоноиди- мощни антиоксиданти, играещи ключова роля в борбата с оксидативния стрес и клетъчното увреждане. Екстрактът BioActives® е получен от специален сорт черен бъз Haschberg, който се отглежда в екологично чист район в Австрия.

Самбукус за деца подсилва по естествен начин имунната система, притежава сигурно и напълно безопасно антивирусно, антигъбично и противовъзпалително действие. Чудесен избор за есенно-зимната профилактика на простудни, вирусни и грипни състояния. Може да се използва като съпътстващо основното лечение средство – спомага за чувствително скъсяване периода на боледуване и ускорява възстановяването на организма.

За допълнителна имунна сила, в Самбукус Original за деца е добавена патентована смес от екстрактите на ехинацея ангустифолия, ехинацея пурпурея и прополис

Не съдържа: изкуствени оцветители, сол, дрожди, пшеница, млечни продукти, глутен.

 

Под формата на сироп с приятен вкус на горски плодове.

 

Подходящ за деца на възраст над 1 година.

 

 

 

Състав:

Хранителна добавка,  120 мл. Съдържание в 10 ml / 2 ч.л.: 

  • Черен бъз:  100 mg 
    BioActive стандартизиран екстракт (плод) от 6400 mg висококачествени култивирани плодовe
  • Въхлехидрати:   7 g  
  • Захар:  6 g  
  • Калории:  30  
  • Фруктоза, пречистена вода, глицерин, натурален вкус от малина, лимонова киселина

 

Приложение:

Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма.

За ежедневна употреба: възрастни – по 2 к.л.(10 ml) дневно, деца – по 1 к.л. (5 ml) дневно.
За интензивна употреба: възрастни –по 2 к.л. ( 10 ml)  4 пъти дневно, деца –по 1 к.л. ( 5 ml )  4 пъти дневно

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.