ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way ADRENergize® х 50 капсули

Nature's Way ADRENergize® х 50 капсули
Nature's Way ADRENergize® х 50 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9234
43.62лв.
Купи

Nature's Way ADRENergize® в подкрепа на надбъбречната жлеза

 

Този продукт на марката Nature’s Way стимулира мощно функцията на надбъбречната жлеза, за да повиши значително естествената защита на тялото срещу стреса и да подпомогне възстановяването на изчерпаните вследствие на въздействието му енергийни нива.
 

Какво представлява ADRENergize®?

ADRENergize® е хранителна добавка, която съдържа активни вещества, извлечени от говежда надбъбречна кора и цяла надбъбречна жлеза. Предназначението ѝ е да помогне на тялото да се справи с хроничната умора, провокирана от продължителното въздействие на различни стресори върху функцията на надбъбречната жлеза при човека и нивата на произвежданите от нея, включително адреналин и кортизол.

Състоянието, известно като синдром на надбъбречно изтощение, се характеризира с усещане за постоянна умора, която персистира и след продължителен сън, нарушения в концентрацията, паметта и съня, безразличие и депресия. Основната причина за този проблем е, че постоянният силен стрес предизвиква системно претоварване на надбъбречната жлеза, което провокира скокове в нивата на произвежданите от нея хормони и може да доведе до автоимунни заболявания или други сериозни здравословни проблеми.  

Комплексът от белтъчини и нуклеопротеиди в състава на ADRENergize® въздействат целенасочено върху клетките на надбъбречната жлеза и подпомагат нормализирането на нейната функция. Благодарение на механизма трансцитоза е попадат в клетките на този ендокринен орган, за да им осигурят белтъчините, които са им необходими за по-бързо възстановяване и нормално изпълнение на основната им функция – производството на хормони.

Уникалното свойство на тази хранителна добавка е, че съдържащите се в нея пептиди са напълно идентични с човешките, благодарение на което осигуряват не само временно облекчаване на симптомите, а осигуряват на надбъбречната жлеза стимул и ресурси сама да възстанови нормалтната си функция.

 

Какви са здравословните ефекти на ADRENergize®?


Съдейства за възстановяване на метаболитната активност на вътрешната част (zona reticularis) и стимулира производството на полови хормони (андрогени и естрогени) при хора, страдащи от хронична недостатъчност на функцията на надбъбречната жлеза
Допринася за нормализиране на функцията на ендокринната система при хора, страдащи от различни заболявания, при такива, подложени на продължителното въздействие на професионален и психоемоционален стрес и при представители на третата възраст.
Подпомага възстановяването на увредената тъкан на надбъбречната жлеза и нормализиране на регулаторните процеси на синтез на специфични хормони.

 

 

Състав:

Съставки:    В 1 капс.:    Дн. доза:
Кора от надбъбречна жлеза
(от говежди произход)    150 mg    450 mg
Надбъбречна жлеза
(от говежди произход)    50 mg    150 mg

Желатин,  целулоза, магнезиев стеарат, титаниев диоксид за цвят.

 

 

Начин на употреба:

За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 1-3 пъти дневно.