ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Alfa-Max® Люцерна концентрат 405 mg x 100 V капсули

Nature's Way Alfa-Max® Люцерна концентрат 405 mg x 100 V капсули
Nature's Way Alfa-Max® Люцерна концентрат 405 mg x 100 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1294
24.50лв.
Купи

Nature's Way Alfa-Max® Люцерна концентрат 405 mg 

 

Люцерната е богат източник на изофлавони и други фитоестрогени – растителни съединения, които имитират ефектите на човешкия естроген. Редовният прием на високо концентрирани екстракти от люцерна може да спомогне за понижаване нивата на кръвната глюкоза. Те също така намаляват нивата на липидите в кръвта, което от своя страна облекчава симптомите при коронарна болест на сърцето, предизвикани от високите нива на холестерола.

Люцерната е храна, изключително богата на антиоксиданти, които предпазват клетките от унищожителния ефект на свободните радикали и намаляват риска от редица заболявания, включително сърдечно-съдови, рак и др. Отличен изтоник на витамин С. Съдържа много хлорофил, благодарение на което може да се използва с цел детоксикация. Благодарение на богатото си съдържание на фибри, е от полза при запек, подут корем и тежест, и други стомашно-чревни смущения.

Благодарение на високите нива на витамин К и фитоестрогени, концентратът от люцерна има регулиращо месечния цикъл действие и облекчава симптомите на менопаузата. Витамин К спомага за съсирването на кръвта и е от полза при засилено кървене. Комбинацията от витамин К и фитоестрогени допринася за регулирането на естрогена, което от своя страна облекчава състоянието при ПМС и менопауза. Витамин К е важен и за изграждане и поддържане на здрави кости, и превенцията и лечението на остеопороза. Тялото се нуждае от витамин К, за да използва адекватно калция, който е крайно необходим за костите.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Люцерна концентрат: 840 mg        
  • Люцерна (лист, цвят и стебло): 210 mg  
  • Калории: 5                
  • Растителна  капсула

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система при жените, менструалния цикъл и пикочната система, за нормалната концентрация на холестерола и за поддържане на нормалното кръвно налягане.

Да се приемат по 2 капсули  3 пъти дневно,  за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.