ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way CranRx® за Жени 7 млрд. активни пробиотици 306 mg x 60 V капс.

Nature's Way CranRx® за Жени 7 млрд. активни пробиотици 306 mg x 60 V капс.
Nature's Way CranRx® за Жени 7 млрд. активни пробиотици 306 mg x 60 V капс.
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: 1302
89.55лв.
Купи

Nature's Way CranRx® за Жени (червена боровинка + 7 млрд. активни пробиотици) 306 mg 

 

CranRx® за Жени спомага за облекчаване на симптомите при цистит, уретрит, бактериална вагиноза, гъбични инфекции и др. Съдържа концентрат от плод на червена боровинка, витамин С и патентована пробиотична смес – източник на 3 „женски” пробиотични щама, осигуряваща 7 млрд жизнеспособни бактерии (CFU*). Редовният му прием може значително да намали риска от цистит и други уринарни инфекции.

Той е уникален по рода си, тъй като е извлечен от всички части на плода, включително сока, месестата част, кожата и семената! Благодарение на това ползите от приема му са многократно по-големи. Комбинирането на концентрата от червена боровинка с лактобацили – „добрите” бактерии, които преобладават във влагалището, превръща продукта CranRx® за жени в напълно завършена, широкоспектърна формула срещу най-често срещаните „женски” здравни проблеми, включително уроинфекции като цистит, както и бактериална вагиноза и гъбични инфекции.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Съдържание в 2 капсули (1 доза):

 • CranRx ®Биоактивна червена боровинка  – 100% цял плод (концентрат 50:1), стандартизирана до проантоцианидин (PACs): 500 mg
 • Патенована пробиотична смес: 53 mg
  Осигуряваща 7 милиарда CFU*
  Lactobacillus plantarum Lp-115
  Lactobacillus fermentum Sd-5847
  Lactobacillus gasseri Lg-36
 • Витамин С (аскорбинова киселина): 60 mg
 • Калории: 5
 • Общо въглехидрати: 1 g
 • Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.
 • Съдържа: мляко.     

*CFU – жизнено способни бактерии

 

Приложение:

Допринася за нормалното състояние на влагалищната микрофлора и ниво на Ph на вагиналната среда.  Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия тракт.

Да се приемат по 2 капсули дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.